Aj,aj,aj

Det var sååå kul att rida igen. Satt väl som en hösäck o det där med rätt o fel sittben, var visst inte så lätt.

Första tjejen jag mötte i dörren, var en ahaupplevelse. Kände igen henne men hade nog aldrig kunat säga namnet på henne. Nr två som kom var min kompis lillasyster, som jag vet har ridit hur länge som helst, snacka om ågren där.
O vad sa jag, minst 25 år sedan jag red.
Jag red på ridskolan mellan 6-9 år egen häst 9-12år. Har väl suttit upp någon gång då och då sedan dess. Hos en klasskompis på gymnasiet vet jag att jag testade lite. Påsken-98 I värmland någonstans bjöds jag oxå på en härlig ridtur. I full galopp, hästen visste precis var de brukar svänga av normalt, det visste dock inte jag. Plopp, Jag låg på backen. Sedan dess har jag nog inte ridit alls.
Bara en av de andra jag inte kände igen, visade det sig. Henne kände Madde igen sedan ridlägret istället.

Lektionen var ingen nybörjarlektion i a f. Rid fritt!! Jaha, o hur rider man då? Kors o tvärs var ju hästar överallt och vad ska man träna på. Sitta vore ju bra kanske. Ner med hälarna, sträck på dig. Ok, Fine. Så långt gick d väl bra.
Trav o serpentinsvängar tre stycken, som senare skulle ha volt i nr 2 + 3 oh,shit.
Mer serpentinsvängar med galopp på sista. Haha, höll mig kvar i sadeln i a f, megastolt över det. Men det var inte snyggt. Så skulle man ju styra samtidigt + att min häst gick ikapp de andra. Volt  i Galopp? lr vad gör man annars? Man får ju inte rida om heller.
Är glad om jag överhuvudtaget kommer ur sängen imorgon. Men först ska jag se till att komma i den.
Go natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0