Ullared dag 2

Ställde klockan på 6.15. Skulle ju upp o städa stugan o ville ju få ut så mycket som möjligt av dagen. Innan det blev för trångt på Gekå´s oxå. Vid 7.10 checkade vi ut.
Notan kvällen innan hade slutat på 2000 kr. Förhoppningsvis har Ullaredskortet brytdatum den 1:a i månaden för då skulle detta hamna på två olika betalningsmånader. Vore ju underbart.
Vid 10 tiden hade vi handlat en varuvagn full igen. Tandborstar och tandkräm. Hårvårdsprodukter, toning, schampo, balsam, klämmor mm. En ny fritös blev det oxå, den gamla är rätt äcklig, har hängt med i 13 år. 6 olika nagellack + ett make uplack, nagelolja, nagelbandskräm fick oxå följa med hem. Hittade två klänningar till mig, en gul stickad + en svartvit omlotttyp. En massa toppar blev det oxå. Födelsedagspresenter till Linus blev fixade likaså. Denna gång slutade notan på 2795kr
Sprang tillbaka till netonnet medan vi var ute, då Madde hittat en annan laptopväska på Gekå´s för 199 kr med tillhörande mus, så mamma tog en sådan till vänninan oxå.
Tog en napp termometer till A-L oxå, men såg på någon blogg igår att de visst inte funkade så bra.
En sväng i affärerna runt omkring hanns med denna gång, det brukar ju bli ont om tid annars när man bara åker över dagen. H&M hade utförsäljning då affären skulle upphöra. 50% på reapriserna, hittade en top av halternecktyp, frackmodell i vitt, en kavaj i lila manchester, likande den Niklas Stömstedt hade på melodifestivalen samma kväll, haha. Gav hela 150 för detta.
Sko-boo fick även de ett besök av oss. Skor liknande de dansskor jag spanat på för 139 kr o ett par pumagympaskor till Madde lite dyrare än vad jag brukar köpa för, men va 17.
En sista sväng in på Gekå´s innan vi begav oss hemåt hanns oxå med.
Massor av mat, olivolja, champinjoner, kantareller, ströbröd, kräftstjärtar, västkustsallad mm. Bröd, kex o kakor för kommande utflykter.
Lite heminredning kom jag över, inte min grej helt enkelt. Gardiner, i grått, Panellängder till vardagsrum o kök i samma eftersom fönstret liksom bara fortsätter. Till detta dukar och bordstabletter o doftljus, ljusstakar. En väggljusstake att ha vid badrumsdörren där det är väldigt mörkt i hörnet.
Madde fick lite nya ridgrejer. Linus nya innebandybollar, frukostbricka med döskallar.
Mer godis såklart. Notan denna gång "bara" 1549kr
Åkte hemåt redan vid 15 tiden efter att ha ätit på BK. 
Släppte av mor o hennes kassar o for hemåt. 
Väl hemma återstår ju dock det tråkiga att plocka upp o ställa in allt. 
Var klar lagom till Melodifestivalen började. 

Japp, denna gång var det helt klart rätt låtar som gick vidare. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0