Barnens paradis

Pegasos Resort 039.jpg

Kan det bli bättre än så här? Barnens eget paradis.
Captain Nemo's Castle - Barnens eget lekland
De flesta barn drömmer om en semester där de dagen lång kan plaska runt i poolen, bygga slott i sanden och ha det roligt tillsammans med andra barn. På Planet Pegasos kan drömmarna gå i uppfyllelse. När vi på Nazar frågar våra yngsta gäster vad det bästa på semestern har varit är svaret alltid detsamma.

"Captain Nemo's Castle" och allt som finns där! Vattenrutschbanor och barnpooler blir aldrig tråkiga när det samtidigt finns massor av lekkamrater att ha roligt med.

Planet Pegasos är ett sant familjeparadis och "Captain Nemo's Castle", som t.o.m. har sitt eget piratskepp, är ett bra exempel på att det inte enbart är tomma ord. Här kan barnen vältra sig om de har lust - ja, det är ju faktiskt det som är meningen.

Här finns också en lekplats med sand, en barnteater, möjligheter att rita eller måla samt ett vilorum - perfekt när tröttheten för en kort stund övermannar de små piraterna. En babypool med mycket grunt vatten är en given möjlighet för de helt små att njuta ett svalkande dopp, trots att de ännu inte har lärt sig att simma.

På "Captain Nemo's Castle" kan barnen komma och gå som de vill och de vuxna är också välkomna att delta i aktiviteterna eller bara se på. Nära borgen och barnpoolen finns en solterrass, så mamma och pappa är aldrig långt borta medan junior roar sig med de andra barnen. Duktiga skandinaviska barnguider arrangerar från maj till oktober massor av underhållning och lek för barnen och ser till att de alltid är under uppsikt.

Det äldre barnen hittas oftast i den stora swimmingpoolen, men även vattensportaktiviteterna lockar dem. Planet Pegasos är också perfekt för gemensamma familjeaktiviteter och tennisbanan eller bowlinghallen väntar bara på en match mellan far och son.

obs, texten är lånad/snodd från hemsidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0