Lördag

Mattias har jobbat och kom nyss hem.
De hade öppet till 15. Men man hade från ledningen gått ut med reklam om detta o sagt :kom gärna tidigare. Så det gjorde folk. Alltså var det tomt sista timman o öppet helt i onödan.

Jag fick ju en del påringningar igår efter olyckan som var bara ett par kilometer härifrån.
Jag var inte ute med bilen. I bilen fanns en medelålders man. Jag vet inte vem han är (än). Jag körde inte tåget. Jag kör Godståg, detta var ett X2000.
Så nu har vi rett ut det.

Idag har jag som vanligt inte gjort många knop. Kollade på en film på förmiddagen. Sen lite facebook. Chattat med en fd kollega o en nuvarande.
Fick ju schemat för januari igår.
Lyckades få ledigt v 2-3 som jag kanske inte tänkt mig. Men utbildning v 5, när vi bokade stugan.
Ska se om jag kan få några övningsturer på Radiolok, istället för att vara ledig. För då borde det ju finnas folk om jag nu fått ledigt.

Kommentarer
Postat av: Natalie

Ja jag är trosabo :) Tyvärr :P

2007-12-22 @ 18:27:57
URL: http://Ntm89.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Ja jag känner att jag skulle kunna vara bortrest över jul enbart för att slippa allt :) Men nu kom faktiskt min mamma och sa att hon tycker jag kan vara hos min pappa på julafton så det känns skönt..då slapp jag välja ;) haha.

2007-12-22 @ 20:47:16
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Anonym

Kom inte och påstå att jag gett er hårda pikar om varför ni inte firar julen hos oss.
Jag tycker bara att det skulle vara roligt att få fira julen även med er någon gång. Jag är också gift sedan länge och har haft både svärmor och min mamma att ta hänsyn till men vi har försökt att dela på det. Trots allt har alltid min mamma blivit lidande då det varit längre bort men vi försökte då åka på annan tid till henne. Min pappa dog tidigt och sedan även min mamma och jag hade ingen att åka till på julen.

Jag bara tycker att vi vet inte hur länge vi har varandra och det kanske skulle kunna gå att dela mellan varandra. Tradition går att bryta men det kanske är andra anledningar till att ni inte vill fira hos oss och då förstår jag.
Djuren är kanske inte heller det som måste vara något som hindrar då vi har Gopshusgården ni kan bo i och där är inga hundar eller katter.
Eftersom du nu inte kan tåla dem så verkar det som om vi aldrig mer kan ses.
Tråkigt! Men som jag alltid sagt så är ni alltid välkomna hit och ni ska alltid känna er som hemma och ni kan gå i skåp och ta er vad ni vill då det är så vi har det här i vår familj.

Är man hungrig så tar man sig mat osv.
Bamsekram till er alla från oss.
Tror att barnen skulle haft det roligt här just nu i skidbacken och längdspåren.

2007-12-23 @ 15:42:53
Postat av: Anonym

Ni är visst välkomna hit i januari om ni vill. Ni är ALLTID välkomna hit när ni vill och om vi är hemma.
Bamsekram till er

2007-12-23 @ 20:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0