Löven faller!

Jobbade 10-22.30 igår, med lite rast mitt på dagen. Ändå var jag inte trött när jag landade på Kalmar stadshotell. Läste en tidning. Släckte vid 00.00 o försökte sova lite. Klockan var ställd på 04.25. Fick väl ihop någon timmas sömn kanske.
Upp o iväg. SNORHALT var det vill jag lova. På vår inte allt för trafikerade bana märks det direkt när det börjar bli höst. Ett par löv o så lite fukt på det. Det var halt redan igår kväll på väg ner, så redan där började jag oroa mig lite för backen Högsby-Berga. Gick rätt bra ändå, över förväntan. Å.A som skulle vara behjälplig vid inväxling ringde på vägen o meddelade att hon var sen. Så hon kom efter mig. Jag fick dra fram på spår 3 så hon kunde komma in bakom mig. Fick sedan hjälp av M.L o P.N att växla undan. Fick ett kuvert med tdt till morgon dagen. Ringde Tk o kollade om de visste mer.
Pratade med chefen om fredagskvällen. Begav mig hemåt. Stannade på Karlsson, nya affären på Mobilia. Ingen höjdar affär direkt. Men visst fanns det lite.
Kompletterade uppe på City Gross, med lite mjölk o kattmat.
Var hemma vid 12.00. Kollade lite bloggar innan jag slocknade.
Nu ska jag nog ta tag i kvällsmaten. Börjar bli dags.
Kl 19.30 är det dags för mamma/barndansgruppen.

Imorgon blir det Malmö.
Har avgt 10.30 från Motala, så jag måste nog åka senast 08 härifrån. Ska vara nere vid 14 tiden.
Bara att tidtabellen är väl gjord efter tågets STH180 km/h, men på det fordonet som jag ska köra finns inga magneter så det lär bli betydligt långsammare än så.
Tror jag skulle rulla hemåt vid 20 tiden.

På onsdag o torsdag är det Hultsfred som gäller. 20-08 Sedan ledig helg.
A-L firar 30-års dagen på lördag. Hon vill ha en upplevelse. Måste komma på något bra. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0