Av fel anledning

Anser jag oxå att en höghastighetsbana vore bra.
För då finge godståg o pendeltåg plats på de spår som finns idag. Fler pendelstopp skulle kunna göras.
Sen kan jag tycka att det är lite sent av S att komma med detta nu. Tror att de har haft chansen att starta detta projekt långt tidigare utan att något har hänt. Det är ju jättelätt att komma o lägga sådana förslag när man sitter i opposition.
Säger oxå att man inte kan lova i förväg vad som kommer om två år. Nähä, inte det. Det låter ju bra i a f o ger media utrymme just nu.
Sen kan jag vidare tycka att det finns mycket annat att satsa på, även inom järnvägsbranchen. Lite spårunderhåll, tack! Tror inte bara att det är sista två åren det är eftersatt utan att detta påbörjades långt tidigare.
Om man underhåller det man har först istället för skrika nytt nytt!
Även det skapar väl arbetstillfällen väl?

Kommentarer
Postat av: Inte så lättlurad

Lugn bara lugn! När Mona kommer tillbaka och får återinföra förmögenhetsskatten plus att hon får höja en massa andra skatter som t.ex. den för oss som jobbar varje dag så löser sig alla problem.

Gud bevare oss för den dag när bidragsakuten med s och numera tydligen även mp öppnar igen.

Ohly får ju inte vara med o leka men han kommer som vanligt att troget stötta (S)kattepartiet nummer ett när det väl gäller.

Lustigt också att (S)kattefantasterna inte gjorde mer för järnvägen än att prata under de tolv senaste åren de innehade regeringsmakten ivrigt påhejade av mp och v.

Snacka, skrävla och lova går ju bra när man sitter inte sitter vid regeringsbordet.

2008-10-09 @ 18:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0