Ser väl fint ut?

Ser ut att kunna bli en fin dag. Dags att sätta fart på mig snart.
Ska hoppa in i duschen o packa ihop lite grejer.
Undra hur mycket matsäck man behöver idag?
Börjar  vid 10 o inte 7 som jag trodde. Åker vid 11, kommer till Västervik vid 12.50 tror att vi har en timma rast där o sedan hemåt vid 14 tiden. Då borde vi vara i Linköping vid 15.30-16 o så rast igen. Åker sedan vidare mot Kalmar 17.14, landar där 20.20 om allt vill sig väl vill säga.
D.S har elev o kommmer dit tåget innan. De föreslog Grillbuffé på Hanssons krog, mat ska man ju ha så vi hänger väl på. Blir då totalt fem st.
Vi börjar vid 7 igen morgonen efter så det blir bara mat o sängen. De som har den tidiga turen åker senare, vid 10 snåret så de hinner nog med ett par öl oxå kan jag tro.
Om jag då tar kjol o skjorta idag, kan jag ta med ngt att ha till kjolen när vi går o äter. Då den ju eg är en civilkjol. O så får det bli piké hem imorgon. Kjolen måste funka i två dagar. Vet ju dock att den blir super skrynklig.
Strök den igår kväll efter att ha använt den en dag. Man kan ju inte tvätta den varje dag heller då går den ju sönder tillslut.
Man ska nog inte använda denna GANT 900kronors kjol på det som vi gör i jobbet. Men jag vet att den är läcker att titta på..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0