Varför läsa då?

Om man bara tycker att personen skriver negativt varför då läsa?
Om jag använder bloggen som en pysventil, då vi inte pratar med varandra hemma. Min ensak. Tanken är väl bara att väcka honom.
Jag har inte lämnat ut min familj. De själva har uppgivit vem det gäller. Jag har inte angett detta på något ställe. De har tagit åt sig av det jag skrev och reagerat.


Jag har åsikter dem står jag för. Grunderna är dessa, det gäller alla.
1. Ett företag som har åtagit sig något- behöver anställa så pass mycket folk att man klarar av sin uppgift Orimliga krav o arbetsbelastning uppstår annars.
2. Ett företag drivs för att få en vinst. har man folk som hjälper en till detta bör på något sett belönas, med mer än mat o husrum. Annars brukar vi kalla detta för slaveri o det trodde jag vi hade avskaffat?
3. Ideell verksamhet är ok, men då ska vinsten gå till en idrottsförening eller välgörande ändamål. Inte till ett privatföretag.
4. Jag hjälper gärna släkten, i trädgården, med barnpassning o annat. Men inte för att driva ett företag i vinst, som de ska leva av sen.

Sist jag kollade hade vi lagar för sånt här i Sverige? Rätt eller fel?

Att sen få kastat i ansiktet att man är en besservisser o den mest patetiska människa på jorden, den mest perfekta(i neg mening givetvis) o att de tyckt så här länge. Varför har ni då inte varit så ärliga o sagt det istället, om det är så ni känt det?
Synd att ni bara ser det negativa jag skrivit, för jag har både födelsedags hälsningar o tävlingar emellan. Endel är ju skrivit med ironi o knorr såklart. Men vissa människor förstår sig inte på sånt såklart. Har aldrig reflekterat över detta.
Jag tycker varken
Intelligenstesten
Faster igen
Shopping
Fler som sagt upp sig
Ridning
Tävling
Födelsedagar
Svenska lektion
Sovit
inläggen innehåller negativitet Lr är jag blind?

Kan hålla med om att:
Påminnelser o annat tjafs
Supernanny bla
Är negativa men det innehåller ju mer frågan om barnuppfostran, hur man förhåller sig till varandra.
Detta av det jag skrivit senaste veckan.

Undrar vad jag skrivit för negativt om mina kollegor? Ja om han som skällde ut mig, med det är anmält till arbetsledare o utrett. Har fått en ursäkt! Annars trivs jag mycket bra med mina kollegor. Jag vet att flera av dessa läser och får väl i så fall be om ursäkt om jag sårat någon. Jag har inte uppgett några namn o inte vilket företag jag jobbar på. Skulle aldrig falla mig in.

Tackar som frågar. Har suttit många timmar o lyssnat på gnäll om kollegor jag inte har en aning om vem de är. Nickat instämmande. Inte en fråga om mitt nya jobb fick jag senast. Inget, hur går det för er då? Utan bara mal på om sitt. Någon kommer förhoppningsvis känna sig träffad på denna punkt o ta illa vid sig igen. Men jag har fått nog.

Ang sms i går kväll, Vore trevligt med lite feedback här just nu.
En god kommentar innan jag går under. 

Jag är trött, slutkörd och inte ett dugg upplagd för detta. Tack för puschen, väggen närmar sig, putta lite till så sitter den nog där snart.
Allt jag vill ha är delat ansvar hemma, om herrn då inte ser detta måste man kanske öppna ögonen lite. Jag vet inte hur andra har det, det är ju lite det jag undrar när jag skriver? Är jag ensam om denna situation?
Kan jag vara så himla värdelös som ni tycker?
Sluta då läs NU! lr måste jag börja om på ny blogg?

 


Kommentarer
Postat av: s.m.

Nej, du är absolut inte värdelös. DU ÄR MYCKET VÄRDEFULL !! Lita på det!!

2008-02-16 @ 18:05:10
Postat av: Oskar

jag har ju skrivit lite nu och då. Lite tråkigt bara att man inte får svar. Jag fattar att du har mycket att göra med tanke på vad man läst här, men ändå.
En annan sak. Jag hade ALDRIG fattat att det hade med din släkt att göra (de sista inläggen) om dom inte själva hade skrivit det i sina kommentarer. För precis som du skrivit så har du aldrig uppgett namn utan endast initialer.

Lycka till med allt!

2008-02-17 @ 07:52:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0