Bad!

Annars så har vi mest badat.



O solat



o badat samtidigt som man drukit öl. Jag snittade nog bara 5 om dagen, tror dock att M har uppfyllt sin kvot med råge så det blev säkert 8 om dagen per vuxen i snitt.

Strandpromenader i solen, när vi inte fanns i havet.


Så solade vi lite till, denna gång på båtutflykt.

Vissa av oss badade även från båten, Vi gjorde två stopp för simpaus.

Där emellan spanade vi efter delfiner. Tror dock att det är ett PRtrick för att få folk att köpa denna utflykt, för inte 17 såg vi några delfiner.


08:orna höll vi mest ihop med på kvällarna så de var inte med när våra åkte parasailing, så nu var det deras tur. Mor o 2 barn. 


Efter deras parasailing var det dags för barnen + H att få sig ett dopp i det salta vattnet. Bananbåt. Tom Linus vågade sig upp.  2 gånger åkte de i.

På eftermiddagen kördes ett poolrace. Vi började i Poolbaren för att öka på modet. Sedan körde vi alla rutchkanorna, allihop. Ända bort genom både Resortpoolen o Royal poolen o Nemos castle där emellan. 
Hela vägen bort till Buddha bar. Där det var vätskedepå. Detta race hade körts ca 3-4 gånger tidigare i veckan av vissa.

Vissa modigare än andra. Jag vågade inte ens testa denna, fritt fall. Den gula som syns bredvid o den höga skruvade gröna, dessa har jag åkt + några andra.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0