Min inspiration

Hämtar jag bland annat från fotbollsfrun.
Jag tycker att det är skönt att kunna läsa om någon som vågar stå för att allt inte är underbart alltid.
Att man ibland har olika åsikter i ett förhållande. Utan att för den skull avsky varann och gå skilda vägar.
Hon kan "hänga ut" sin mans håriga rygg utan att någon kritiserar henne för detta.
Som gravid kan skriva sabla unge o när någon kritiserar henne för detta tar i ännu mer i inlägget efter, att kunna skriva med ironi och knorr, helt underbart.

Så himla skön!!!

Kommentarer
Postat av: Oskar

Jag antar att det är mig du syftar på.

Är inte syftet med bloggandet att man ska få feedback på vad vad man skrivit? Är det inte det som är skillnaden mellan dagbok och blogg? Eller är det helt enkelt så att om man har något positivt att säga så är det välkommet men om det kan tas för kritik så ska man hålla tyst (som i resterande Sverige)? Tråkigt isf.

2008-09-10 @ 18:22:05
Postat av: Anonym

Du verkar vara såååå negativ till sååå mkt: familj jobb o fritidspersonal, tycker lite synd om dig som går omkring med så mkt neg känslor, du har så mkt att vara tacksam för se dig omkring o se allt med positiva ögon, ge din man o barn en kram o tacka för att de finns för dig..o skit i dammsugaren ibland

2008-09-10 @ 20:22:02
Postat av: Anonym

Ojojoj vad skönt det måste vara att bara kunna skaka av sig allt och aldrig vara negativ och se allt i rosenrött som du som kritiserar bloggägareb för att vara såååå negativ till sååå mycket! Jag fixar det inte utan är också negativ ibland. Tänker f.ö. fortsätta vara det också!

2008-09-12 @ 07:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0