Glaskross

Ja,de som hyr Ingemarsgården måste även snygga till runt omkring.
Vi kollar detta vid varje uthyrningstillfälle.
Jag tror att om tjejerna som hyrt denna gång hade gjort som man ska, hade det inte blivit så här. Festen var tänkt att var för två klasser. Nu var där ca 150pers där. Om man har en sådan tillställning ska där finnas vakter osv. Så kanske man skulle ha varit en större städkommitté än dessa två stackars tjejer. Var var resten av dessa 150 pers dagen efter?

Så svaret är: Glasplockning i Hela samhället om man har vänt till i hela samhället ingår vid städningen. Vem skulle annars plocka upp det tycker du mongomange eller vad du nu kallade dig?
Vi har barn o djur här. Vi kan inte ha samhället fullt av glas, för att ni ska ha fest.

Frågan är hur vi kommer ifrån detta i fortsättningen?
Kan vi ha en högre åldersgräns än 18år för att få hyra?
Skulle det hjälpa? Är det bara ungdomar som har denna attityd?
Hur får man folk att förstå att vanligt folkvett innebär att man städar efter sig?

Kommentarer
Postat av: Anonym

gör som andra kommuner...LÅT BLI ATT HYRA UT TILL UNGDOMAR...trist, men de förstör ju själva låt det få konsekvenser...bara här det fortfarande går att hyra till fyllepartyn det är vida känt....

2008-09-23 @ 08:08:00
Postat av: Mongo Mange

Måste inte "privata" fester ha en gästlista för att klassas som just privata? Ligger det inte på ansvarige uthyrare att ha viss kontroll på vilken typ av fest som anordnas och att det efterlevs att den just är privat? Bör inte gästerna vara 18+ om det ska vara starka drycker med?

Hur har exempelvis de som har lokaler i Mjölby gjort för att komma till rätta med "fyllepartyn" Skickar de ungdomarna till Strålsnäs och är sedan glada att slippa dem själva?

Har gymnasierna någon policy till klassfesterna?



Bara några funderingar!/Mange

2008-09-23 @ 10:20:29
Postat av: Kent Lemvig

Då det har kommit in klagomål om att det bloggas om fester och tillställningar på Ingemarsgården där man tycker att folk hängs ut. Kan jag bara lägga in ett önskemål om att det tar slut här. Om det är någon som har frågor eller önskemål om våra regler för uthyrning av Ingemarsgården får ni jätte gärna höra av er till mig så ska jag på bästa sett förklara eller vidarebefordra detta till nästa möte som styrelsen ska ha. Vi välkomnar alla förslag som gör att vi kan fortsätta med att hyra ut lokalen utan att det ska bidra till några bekymmer för någon. Mina kontakt uppgifter hittar ni på byalagets hemsida http://www.stralsnas.org/kontaktaoss . Med vänlig hälsning Ordförande i Strålsnäs byalag Kent Lemvig.

2008-09-23 @ 12:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0