Långfredagen

Studsade upp o satte fart med städningen kl 08.00. Låg ju liksom lite efter med detta. Kommentaren att det är ingen idé bet inte på mig. För visst måste det vara idé att hålla efter o ha det fint omkring sig. Även om det är frestande att strunta i det.
Så dammsugaren fick följa med runt de 150kvm i ca två timmar. Givetvis ingår lite plock o annat i detta. Fick igång ett par maskiner tvätt oxå.
Var bjudna på lunch till kl 12.00. Vid 11 hoppade ja in i duschen, o kom väl i a f iväg 12.15. Hm, vart tar tiden vägen.
Resterande lunchgäster hade inte kommit utan vi var först. Blev lite påskplock, köttbullar, prinskorv, skinka, janson, lax, sill, o dyl.
Pannacotta till efterrätt.
Mätta o glada gick sen gubbarna o Madde till affären o köpte trisslotter o en blomma till födelsedagsbarnet, en kusin till mig, så vi kunde gå till honom o få fika. Hans mor o far + två av systrarna var där. Farmor o farfar likaså.
Det var första gången vi var hemma hos J. han bodde jättefint, hade städat alldels själv. Håller tydligen väldigt bra ordning, diskar direkt o så. Inte vad man hade väntat sig kanske av en kille som bott hemma tills han var 37 år.
For hemåt direkt när vi kom tillbaka till mor&far.
Landade framför datorn en stund o lekte lite. Kollade bla lägenheter i Trosa så hiskeligt dyrt alltså. Vi skulle få bo i en etta om vi skulle ha samma boendekostnad som här.
Annars hittade vi ju ett drömhus. Men vem 17 kan bo här.
Så nu vet vi varför vi flyttade, det är dyrt att bo i Trosa, om man inte har ett välbetalt jobb, o vad skulle man då ha sysselsatt sig med?
Resten av kvällen tillbringades framför TV:n. Så ska det låta.  

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Ja fy fan vilka priser de har i Trosa numera, helt otroligt. Snart flyter väl orten ihop med Stockholm helt enkelt. Det där huset var ju inte helt fel, fast för en 2 barnsfamilj var det nog lite onödigt stort :P

2008-03-23 @ 10:50:29
URL: http://emelinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0