Tandläkarbesök, läxor, beslut

Blev ilfart hem då vi pratade så länge. Åkte 14.20 från jobbet o var hemma 14.55, nu åkte jag en bättre väg denna gång så ca 35 min kommer det nog att ta. Blev 5 mil. Fast det var vad jag hade räknat med innan oxå.
När jag kom hem hade Madde ställt sig o börjat med Muffins, allt för att slippa tandläkaren. Men den gubben gick inte. Lirkade med henne med flera ursäkter att jag var tvungen att åka till stan, det lockar ju henne. Gick in hos tandläkaren, så långt var allt frid o fröjd, sen började eländet. Inte öppnade hon munnen inte. En ung tandläkare jätteförsynt, bad henne snällt att hon åtminstone skulle få titta o göra en ny undersökning, ett försök till inskolning. Då är det ju bara det att jag går i taket. För h..e laga hålet om ni ska lr skicka en remiss så vi får komma tillbaka till specialisttandvården där de kan använda dormicum så vi får detta ur världen. Detta daltande hit o dit för att hon inte ska bli rädd. Hon har bestämt sig för att det funkar att låta bli att öppna munnen o det kommer hon nog inte att ändra på idag, lr i nästa vecka i a f. Så remiss fick det bli. Inte sitter jag o åker 10 veckor fram o tillbaka för att hon inte vill gapa. Detta var alltså tredje försöket.
När vi kom ut säger Madde:
 -hon pratade inte med mig, hon sa Madelän istället för madelen, Det är inte jag.
Suck, vad får hon ursäkterna ifrån? Förra gången var tandsköterskan för ful. Haha.
Gick till tygmarknaden o kollade på lite tyg igen.
Madde tyckte detta
Och jag tyckte detta.
Maddes förslag 135kr/m mitt 49kr/m. Kom hem utan.
Handlade bröd, Madde trodde att hon skulle få köpa en påse med skolkritorgodis. Ha va hon bedrog sig. Om man inte öppnar munnen hos tandläkaren får man heller inget. Förklarade detta sakligt i kassan, lade undan påsen o föste henne framåt och betalade, så sur hon blev. Tror att damen bakom faktiskt förstod, hon plockade bort påsen så att Madde inte skulle nå den igen. Hade hon ställt till en scen i detta läge hade jag nog lagt mig ner på backen o skrikigt jag oxå, var bara så himla bestämt att nu får det vara nog.
Var förbi hos mamma med lite kryddor från partyt förra veckan.
Skjutsade sedan bort Madde till dansen, för där tjänar man liksom inget på att hon inte är med, utan att hon rör på sig o inte sitter vid datorn, ser jag som bonus. Om hon sen kan dansen när det är dags är det oxå bra.
Placerade bilen på fel sida bomen, bad M. hämta henne kl 18. Bytte skor o gick till L. för en promenad. Var superhurtiga och gick ända till Prästgården och tllbaka. Väl hemma var det dags för nästa fajt med nästa unge. Läxor. Inga läxor - ingen TV. Bara att M. ville se hockeyn, så jag tror han såg slutet på detta i a f. Läxorna då, nej nej kanske i morgon bitti, om vi har tur.
Sommarlov, ja tack. Dra åt samma håll, ännu bättre. Vara överens innan, absolut. Fullfölja beslut, om det vore så väl.
God natt, bäst att få lite sömn nu kanske då jag jobbar imorgon natt. Att få sova på en lördag sen är ju bara en önskedröm. Hoppas ju varje gång att de ska hitta på något. Tror ju ibland att det är det som saknas. Att få göra något när pappa är med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0