Operation

Äntligen kom då operationsdagen för Linus. Som väntat ville han inte alls vakna lr åka dit. Så vi hade ett litet världskrig på morgonen. Tog ungen under armen, byxor o jacka i andra handen, in med honom i bilen o åkte. Kom till Mjölby o fick honom att då klä sig. Kom då på att jag i stressen missat skor! Tur att det inte regnade. Men kallt var det. Någon som har ett bättre förslag hur man gör? Man har en viktig tid att passa ungen sliter av sig kläderna man redan trälat på en gång o sen gömmer sig under sängarna.
Funderade ett tag på att stanna hos kusin Linda i Nr o kolla om hon hade några skor i passande storlek, då hon har tre pojkar  på 10,5,3år. Men att hitta först till henne o sen där ifrån till sjukhuset skulle ta alldelles för lång tid.
Linus blev sövd vid 9.20 o vaknade upp första gången 10.10. Somnade snabbt om igen o sov till o från till strax efter 11.Gick på toa, drack vatten o åt glass. Vilket är de tre kraven för hemgång. Sov en liten stund till. Åkte hemåt vid 11.45. Stannade på Max i Lp o åt. Tog en sväng förbi banken i Mjölby då jag lyckades ta ut 2000 istället för 200 i bankomaten på sjukhuset. Stannade hos mamma o hämtade mer mjöl...så nu kan jag baka igen.

Linus fick en annan sorts rör denna gång som ska sitta längre är det tänkt. Men då han har så tunna trumhinnor trodde de inte på det ens själva, utan vi skulle få en återbesökstid inom tre månader istället för som brukligt är 6 månader. Annars måste man pröva något annat sätt.
Tror hans tillstånd kallas öronkatarr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0